Brooklyn is een deelgemeente van NYC die al tientallen jaren mensen uit de hele wereld aantrekt. Het is een plaats waar je van alles en nog wat kunt vinden, van parken tot musea tot nachtleven. En als je iets meer wilt dan alleen sightseeing, heeft Brooklyn ook tal van mogelijkheden om te winkelen, te dineren en je te vermaken. Dus of je nu in de buurt woont of slechts voor korte tijd op bezoek bent, er zijn genoeg dingen te doen die je bezoek onvergetelijk zullen maken. Hier zijn 5 dingen die je moet doen of bezoeken wanneer je in Brooklyn bent!

De Brooklyn Bridge

De Brooklym Bridge is een spectaculaire plek die je minstens een keer gezien moet hebben als je in Brooklyn bent. Je kunt te voet of met de fiets naar de overkant, en ‘s avonds gaan geeft het een heel ander gevoel. Je hebt er een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Als je geen zin hebt om te lopen of te fietsen, is er ook een gratis pendeldienst beschikbaar die je naar de overkant brengt.

Brooklyn Museum

Dit museum is een van de populairste musea in heel NYC. Het buitenkant geeft het een heel unieke aanblik, en de binnenkant is al even indrukwekkend. Je kunt hier van alles zien, van oude Egyptische stukken tot moderne kunst. Er zijn veel evenementen die het hele jaar door in het museum plaatsvinden. Een van die evenementen is hun jaarlijkse feest dat bekend staat als “Summer Streets” Het is in wezen een evenement waarbij ze de hele dag (van 7 tot 13 uur) drie mijl aan straten rond het museum gratis openstellen voor voetgangers.Je kunt over de straten lopen, fietsen of rolschaatsen en delen van Brooklyn zien die je nog nooit gezien hebt. Vergeet alleen niet zonnebescherming mee te nemen!

De Prospect Park Zoo

De dierentuin van Brooklyn heeft een van de meest unieke settings van heel NYC. Hij wordt omringd door Victoriaanse tuinen die je de adem benemen, of je ze nu van binnen in de dierentuin zelf of buiten in de omgeving bekijkt. Het mooiste van deze dierentuin is dat je er gratis in kunt, maar als je wat dieren wilt voeren, zijn er voedselkarretjes beschikbaar met voedsel te koop. Je kunt ook souvenirs kopen in de cadeauwinkel

Sunset Park

Dit park overvalt mensen echt als ze ontdekken hoe groot het is. Er zijn prachtige tuinen en veel plaatsen om te ontspannen en van de zon te genieten. Er is hier ook een enorme keuze aan eten dat uit verschillende culturen komt, zoals Mexicaans of Aziatisch. Je kunt hier ‘s winters zelfs schaatsen!

De botanische tuin van Brooklyn

Als laatste maar zeker niet de minste mag je beslist niet nalaten deze tuin te bezoeken als je in Brooklyn bent. Het heeft een van de grootste openbare groene ruimten van heel NYC. En als je van tuinbouw houdt, dan is deze plek iets voor jou! Ze hebben verschillende seizoensevenementen die het voor jou extra bijzonder maken.

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire artikelen